Nya roliga uppdrag igång!

När allt annat stänger ner, då ökar jag takten istället. Med nytt uppdrag dels på en just nu mycket aktuell myndighet, dels med bolag i gamla branschen. Dessutom superroligt återkommande jobb som skribent åt franska vingården Escapat.com Så himla kul med kollegor och utmanande problem att lösa igen.

Jodå, att skriva bok var en nöt att knäcka det med, och Kristina är en utmärkt kollega. Men nu är det dags att göra ännu mer nytta. Roligast  är att två av tre uppdrag kom för att jag faktiskt bad om hjälp att hitta dem. Från helt andra håll och oväntat spännande saker jag inte hade hittat på egen hand. Ropa alltså i skogen och du får svar!

Första knäcket för Escapat handlar om den gamla romerska akvedukten Pont du Gard, som vi precis hann besöka innan vi åkte hem. Grymt imponerande byggnadskonst, som ännu gör nytta där i trakterna.

https://www.facebook.com/maria.undewesterberg/videos/3103183583059599/

Vad tycker du jag ska skriva om i Languedoc-Roussillon, eller Occitanien som det heter numera? Berätta!

Allé, allée, nu kör vi igen💃🏼
#escapatmagazine #nyauppdrag #istormensöga

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *