På Hallins reseblogg: 9 tips att åka tåg till Rivieran (på liten budget)

Blogginlägg Resia Rivieran på liten budget
Blogginlägg Resia Rivieran på liten budget

Att gästblogga är ju väldigt kul. Jag har en mångårig relation med Resia och det är så kul att kunna ge tillbaka lite av all inspiration jag fått genom åren. Mest hjälp har jag fått av alla älsklingarna på Resia affärsresor som måste ha bistått mig och alla deltagare i otaliga möten och projekt, att komma fram på allra bästa sätt. Men också genom att jag drivit Resia Sveriges Instagramkonto flera gånger, från Nice och i april från vår tågluff på vägen ner till Rivieran.

Då gjorde jag också ett gästinlägg på Hallins reseblogg: 9 tips – att åka tåg till Rivieran (på liten budget) För visst går det att hänga på Rivieran även med liten kassa! Dessutom kan du göra som vi numer och resa hit med tåg. Lunch i solen intill blomstermarknaden i Nice, vandring med storslagen utsikt över Medelhavet och varför inte en dags skidåkning, bara ett par timmar bort…

Författare: Maria

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *