Ännu fler med på stadsvandring i Nice

Jag är helt överväldigad över intresset, så många som vill hänga med på vandring längs vår gata i stan att vi fick dubbla turen, igen.

Ny jätterolig stadsvandring i onsdags med ett gäng glada rivierabor. Och alltid lär vi oss något nytt, var familjen Medecin egentligen bodde, vem som ska betala hålen på vår gård och att det ibland legat krypskyttar på taken?.

Välkomna till jul igen.  Nästa gång blir 28 december och 4 januari, då kör vi jul- och nyårsvandring i gamla stan. Anmälan till @rivieraklubben eller här.

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!#rivieraninomräckhåll #rivieraklubben #stadsvandring #ilovenice #frenchriviera #withinreach

Författare: Maria

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *