Vagabond om Rivieran inom räckhåll Maria Unde Westerberg

Vagabond om Rivieran inom räckhåll

Tåg till Rivieran: tidningen Vagabond har skrivit en jättefin notis om Rivieran inom räckhåll i nummer 10, 2019.

Det firar vi med kampanjpris, så in och beställ boken genast på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Bästa julklappen till både dig, släkten och som present till tågälskaren, rivierabon och alla kollegorna på jobbet. 

Så här skriver Vagabond i sitt senaste nummer, tusen tack särskilt till tågredaktören Per J Andersson som uppmuntrar oss att fortsätta:

Guide – Tåg till Rivieran
”Medelhavet är inte utom räckhåll för dig som föredrar tåget framför flyget. Det är budskapet i nya guideboken Rivieran inom räckhåll av Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson. Det är en liten, kompakt och väldigt informativ guide till såväl franska rivierans guldkorn som ställen att göra stopp på längs rälsen norrifrån. Dessutom tips på olika resvägar med tåg och knep och knåp för att förverkliga drömmen om att göra som konstnärer, fotomodeller och jetsetfolk för hundra år sedan: ta tåget till Rivieran.”


Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Tack för att ni hänger med oss!

#rivieraninomräckhåll #vagabond #tågsemester

f41ce3f75766c44bdc3f05475912dcd7-us3

 

Vagabond logotype

Vagabond logotype