Vinn boken Rivieran inom räckhåll!

Trött på corona och längtar bort, hem eller bara efter variation? Just nu kan du vinna boken Rivieran inom räckhåll på TVÅ olika sätt.

Vinn en bok med tidningen Hem&Hyra
Vinn en bok med Hem&Hyra

Det ena, om du liksom 600000 andra hushåll får Hyresgästföreningens tidning Hem & Hyra i brevlådan den här veckan, och deltar i deras ”Vinn en bok”. De har gjort en stor, superfin artikel om oss och lottar ut tre (3) böcker (tusen tusen tack Marie Häggström och Susanna Skarrie!).

Rivieran inom räckhåll på stranden foto Maria Unde Westerberg
Rivieran inom räckhåll på stranden foto Maria Unde Westerberg

Det andra är att tävla i vår egen utlottning den här helgen. Vad längtar du efter? Vad drömmer du om att göra, åka eller äta allra mest? Berätta i en kommentar eller i dina egna kanaler och tagga med #rivieraninomräckhåll senast på SÖNDAG. Vill du får du gärna rekommendera vår sida här på Facebook, nätbokhandeln eller genom att sprida ordet om vår bok på annat sätt också. Mest smittande längtan vinner och vi har minst två ex vi gärna lottar ut.
Allé allé🇫🇷!
#rivieraninomräckhåll #hemhyra #tågsemester

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad! 

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *