Beställ böcker med mera här

Ja, vad kul att du vill beställa böcker! Här finns nya boken om Languedoc liksom den förra om Rivieran. Nu fyller vi även på med bokomslagen som affischer, fin kortlek för barn med mera.

Här kan du även köpa en klassisk kortlek för barn med en liten twist. så här skriver Elsa och Sam om kortleken: Vi har anpassat kortleken så att alla kort ska bli lättare att förstå för barn, samtidigt som ni kan spela kortspelen ni älskar i familjen. Vi har även lagt med matematiska tecken, för att att ni ska kunna lägga till matteelement till era familjefavoriter, och skapa nya roliga mattelekar tillsammans. Som alltid, utmanar vi normerna för att ge barn chans att se våra härliga olikheter, och lika värde. Det är viktigt för alla barn att se mångfald i sin omgivning, vilket är anledningen till att vi tänkt inkludering utifrån etnicitet, funktionsvariationer och genusperspektivet.
Tack, vad kul att du vill beställa böcker! Köp gärna flera för att ge bort i uppskattad present. Betala för det du beställer plus frakt 49 kronor via Swish nummer 123 1766 880. Fraktfritt vid beställningar över 600 kronor. Ange tydligt vem varje bok ska signeras till. I fältet här kan du också till exempel skriva om du vill ha kvitto på böckerna. Leverans inom Sverige sker med Postnord Varubrev och kommer till dig inom några dagar. Vi sparar dina personuppgifter för att kunna genomföra din beställning och för att informera om andra tips och nyheter. De sparas bara så länge de behövs och vi delar delar dem enbart med Postnord som skickar ditt paket. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbreven genom de mejl du får och få dina uppgifter rättade eller borttagna genom att kontakta oss på info@withinreach.se Bon voyage! Maria och hela teamet på Within Reach förlag.