Om Maria Unde Westerberg

Maria Unde Westerberg Within Reach AB foto Kristina Svensson
Maria Unde Westerberg, Within Reach AB. Foto: Kristina Svensson

Detta är min privata blogg, men också ett ställe där jag samlar det jag jobbar med, från lika sammanhang. Jag tror på att skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa. Därför har jag gjort till min mission att hjälpa både privatpersoner och företag att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan.

När vi alla har tydliga mål, rytm och rutiner, plus får med oss roliga upplevelser längs vägen, då blir det bra. När man åker tåg bli allt det väldigt tydlig, både när allt flyter på och när det blir förseningar av olika slag. För mig handlar det om samma saker: vi vill ha kul och förundras, vi vill utvecklas och vi måste leva ett liv som är hållbart, länge. 

Jag driver förändring genom att göra det komplexa begripligt, skapa engagemang i team och dra nytta av de digitala verktygen. För det mesta är jag strukturerad, alltid mycket målinriktad och drivs av att skapa engagemang och helhet. Och jag är både helt orädd och extremt nyfiken, vilket gjorde att jag förra året skrev boken ”Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike”. Roligast är att förstås att läsarna tycker mycket den.

Numera är jag VD och delägare  i startupen Railtic.com, den digitala tjänst för att enkelt planera och köpa alla tågbiljetter genom hela Europa som jag själv längtat efter. Vart längtar du efter att resa? Hör av dig så bistår vi med råd och biljetter!

Här på sajten handlar det mest om roliga resor, botanisera gärna runt bland blogginläggen och skriv upp dig här nedan för att få nyhetsbrev. Vi lottar ut en bok varje månad bland nya prenumeranter! Vill du köpa direkt kan du beställa på Bokus, Akademibokhandeln, Adlibris och i din lokala bokhandel. Eller låna på bibblan, många har köpt in den! 

Läs mer om mig och vad jag gjort i min LinkedIn-profil.

Boken “Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!Tack för att ni hänger med oss!