Om Maria Unde Westerberg

Maria Unde Westerberg Within Reach AB foto Kristina Svensson
Maria Unde Westerberg, Within Reach AB. Foto: Kristina Svensson

Alla slags resor ligger inom räckhåll: på jobbet, med tåg genom Europa och i livet. Våga!

Detta är min privata blogg, men också ett ställe där jag samlar det jag jobbar med i olika sammanhang. Jag tror på att skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa. Därför har jag gjort till min mission att hjälpa både privatpersoner och företag att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan. 

När vi alla har tydliga mål, rytm och rutiner, plus får med oss roliga upplevelser längs vägen, då blir det bra. När man åker tåg bli allt det väldigt tydlig, både när allt flyter på och när det blir förseningar av olika slag. För mig handlar det om samma saker: vi vill ha kul och förundras, vi vill utvecklas och vi måste leva ett liv som är hållbart, länge. 

Jag driver förändring genom att göra det komplexa begripligt, skapa engagemang i team och dra nytta av de digitala verktygen. I grunden har jag en MBA i International Business Marketing and Metrics, har under många år jobbat med såväl  strategisk ledningskommunikation som stora, komplexa IT-projekt och ett flertal startups. Jag är alltid mycket målinriktad och brinner för att skapa engagemang och helhet.

Dessutom är jag både helt orädd och extremt nyfiken, vilket gjorde att jag förra året skrev boken ”Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike”. Efter det gick jag in som VD och delägare i startupen Railtic.com, en digital tjänst för att enkelt planera och köpa alla tågbiljetter genom hela Europa.

Nu fortsätter jag utveckla Within Reach för att få flera att våga mer. Att ta tåget, utveckla ledarskap och engagemang på jobbet eller kanske något helt annat. Vart längtar du efter att att tåget? Bokstavligt genom Europa, med din startup och när du ändå är på väg, vart vill du egentligen, med ditt liv? Hör av dig så bistår vi med råd och coaching för hela resan! Här kan du läsa mer om mig och vad jag gjort i min LinkedIn-profil.

På den här sajten handlar det dock mest om lustfyllda och roliga resor av alla slag, mest med tåg. Botanisera gärna runt bland blogginläggen och skriv upp dig här nedan för att få nyhetsbrev, vi lottar ut en bok varje månad bland nya prenumeranter. Vill du köpa direkt kan du beställa på Bokus, Akademibokhandeln, Adlibris och i din lokala bokhandel. Eller låna på bibblan, den finns på nästan alla bibliotek i Sverige och ofta även i övriga nordiska länder.

Bästa boken om Rivieran foto Maria Unde Westerberg
Bästa boken om att ta tåget till Rivieran foto Maria Unde Westerberg

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!Tack för att ni hänger med oss!