Om Maria Unde Westerberg

Maria Unde Westerberg Within Reach AB foto Kristina Svensson
Maria Unde Westerberg, Within Reach AB. Foto: Kristina Svensson

Behöver du hjälp med att skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan.

När vi alla har tydliga mål, rytm och rutiner, plus får med oss roliga upplevelser längs vägen, då blir det bra. För mig handlar det om samma saker: vi vill ha kul och förundras, vi vill utvecklas och vi måste leva ett liv som är hållbart, länge. 

Jag driver förändring genom att göra det komplexa begripligt, skapa engagemang i team och dra nytta av de digitala verktygen. För det mesta är jag strukturerad, alltid mycket målinriktad och drivs av att skapa engagemang och helhet. Och jag är både helt orädd och extremt nyfiken, vilket gjorde att jag förra året skrev boken ”Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike”. Roligast är att förstås att läsarna tycker mycket den.

Mitt liv går dock vidare, det mest spännande är som delägare och numera även VD i startupen Railtic.com, den digitala tjänst för att enkelt planera och köpa alla tågbiljetter genom hela Europa som jag själv längtat efter. Vart längtar du efter att resa? Hör av dig så bistår vi med råd och biljetter!

Ett antal andra utmanande konsultuppdrag hinner jag också, just nu för en blandning av kommuner, myndigheter, fastighetsbolag och franska vingårdar. En ny bok “Languedoc inom räckhåll” är också på gång, håll utkik.

Här på sajten handlar det mest om roliga resor, botanisera gärna runt bland blogginläggen och skriv upp dig här nedan för att få nyhetsbrev. Vi lottar ut en bok varje månad bland nya prenumeranter! Vill du köpa direkt kan du beställa på Bokus, Akademibokhandeln, Adlibris och i din lokala bokhandel. Eller låna på bibblan, många har köpt in den! 

Läs mer om Within Reach tjänster här och hör av dig så tar vi en kaffe.

Within Reach AB, Within Reach förlag, CEO, 2018-

Seniorkonsult, föreläsare och författare. Leder processer och agila arbeten enligt SAFe, föreläser, guidar och coachar såväl ledningsgrupper och team som resenärer, till goda upplevelser med mersmak och resultat. Driver förändring och impact genom att skapa engagemang i team och dra nytta av de digitala verktygen. Plus utvecklar den digitala resetjänsten Railtic.com, som gör det enkelt även för dig att planera och köpa tågbiljetter genom hela Europa.

Certifierad i informationssäkerhetsklassning Klassa 3.5, november 2020.

SAFe certifiering badge Certifierad SAFe 5.0 Product Owner Product Manager, juli 2020.

Projektledare i alla delar för ett stort antal komplexa och nationella system- och förändringsarbeten på Hyresgästföreningen Riksförbundet 2007-2018. Till exempel som huvudprojektledare för utvecklinge och införande av mycket komplext ärendehanteringssystem för hela Hyresgästföreningens ca 300000 ärenden per år, införandet av GDPR för alla anställda och förtroendevalda, informationshanteringsplan och övergång helt till molntjänster, ny digital arbetsplats helt i Office 365 med mera. Sveriges kommunikatörer stora pris Informationspriset i kategorin Medarbetare 2011, för arbetet med vårt kommunikativa ledarskap och införande av KLI-index.

Van föreläsare anlitad av Uppsala universitet, Rivieraklubben, Tågsemester.nu, Ability Partner, Talentum, Teknisk institut, Ideell arena, Naturvårdsverket, Huddinge kommun med flera.

Hyper Island, Master class of Digital Transformation, 2016.

Certifierad projektledare enligt IPMA, nivå C, 2014.

MBA International Business and Marketing, Handelshögskolan I Göteborg 1984-1988.

Läs mer om mig och vad jag gjort i min LinkedIn-profil.

Boken “Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!Tack för att ni hänger med oss!