Om Maria Unde Westerberg

Maria Unde Westerberg, profilbild
Maria Unde Westerberg, profilbild

Alla slags resor ligger inom räckhåll: på jobbet, med tåg genom Europa och i livet. Våga!

Här på Withinreach.se samlar det jag jobbar med i olika sammanhang. Som författare och förläggare, som seniorkonsult och kanske mest, som inspiration för att få fler att våga ta tåget. Bildligt eller bokstavligt, våga sträcka ut handen en bit till! 

Jag tror på att skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa. Därför har jag gjort till min mission att hjälpa både privatpersoner och företag att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan. 

Maria Unde Westerberg på Snälltåget lätt
Maria Unde Westerberg på Snälltåget

När vi alla har tydliga mål, rytm och rutiner, plus får med oss roliga upplevelser längs vägen, då blir det bra. När man åker tåg blir det extra tydligt, både när allt flyter på och när det blir förseningar av olika slag. För mig handlar det om samma saker: vi vill ha kul och förundras, vi vill utvecklas och vi måste leva ett liv som är hållbart, länge. 

Som seniorkonsult driver jag förändring genom att göra det komplexa begripligt, skapa engagemang i team och dra nytta av de digitala verktygen. I grunden har jag en MBA i International Business Marketing and Metrics, har under många år jobbat med såväl strategisk ledningskommunikation som stora, komplexa IT-projekt och ett flertal startups. Jag är alltid mycket målinriktad och brinner för att skapa engagemang och helhet.

Utkast omslag Languedocboken Anna Gunneström
Utkast omslag Languedocboken Anna Gunneström

Men jag är ju som person också extremt nyfiken, orädd och älskar utmaningar. Det gjorde att jag skrivit och gett ut resehandböckerna ”Languedoc inom räckhåll: Med tåg till ännu fler upplevelser i södra Frankrike” som du kan beställa här, och tidigare  ”Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike”. Efter det gick jag in som VD och delägare i startupen Railtic.com, en digital tjänst för att enkelt planera och köpa alla tågbiljetter genom hela Europa.

Dessutom fortsätter jag utveckla Within Reach för att få fler att våga mer, på jobbet och på resan. Att satsa mer på sin verksamhet, ta tåget både bildligt och bokstavligt, utveckla sitt ledarskap, digitala verktyg och att skapa mer engagemang på jobbet. Eller kanske att göra något helt annat.

Vart längtar du efter att ta tåget? Bokstavligt genom Europa, med ditt jobb eller bolag, dit du är på väg som person. Vad vill du, egentligen? Hör av dig så bistår vi med råd och coaching för hela resan! Här kan du läsa mer om mig och vad jag gjort i min LinkedIn-profil.

På den här sajten handlar det dock mest om lustfyllda och roliga resor av alla slag, mest med tåg. Botanisera gärna runt bland blogginläggen och skriv upp dig här nedan för att få nyhetsbrev, vi lottar ut en bok varje månad bland nya prenumeranter. Vill du köpa böckerna direkt kan du beställa signerade ex här, eller på Bokus, Akademibokhandeln, Adlibris och i din lokala bokhandel. Eller låna på bibblan, böckerna finns på nästan alla bibliotek i Sverige och ofta även i övriga nordiska länder.

Bästa boken om Rivieran foto Maria Unde Westerberg
Bästa boken om att ta tåget till Rivieran foto Maria Unde Westerberg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa din signerade ex av böckerna Annars på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Plus att låna på många bibliotek!

Bon voyage?