Vi smyger igång Interrail!

Fler glada nyheter, vi smyger igång Interrail! Inte nog med det, från idag ända till den 4 januari har du hela 20% rabatt på alla interrailpass 2021☀️.

Ulf gör tummen upp för Interrail foto Maria Unde Westerberg
Ulf gör tummen upp för Interrail foto Maria Unde Westerberg

Railtic är ju en digital tjänst som vill göra det enkelt för dig att själv både söka och köpa tågbiljetterna på egen hand. Men om man ska längre än till Alperna blir det ofta billigare med interrail. Kan man köpa det hos Railtic?

Absolut, än så länge manuellt men under vintern fortsätter vi utveckla Railtic.com så att du själv ska kunna söka och boka även platsbiljetter för interrail i tjänsten. Manuellt kan vi redan nu sälja allt, men vi börjar med själva passen och tillåter oss drömma om nästa sommar.

Just nu får du dessutom både 20% på alla interrailpass fram till 4 januari 2021 OCH en ursnygg bok på köpet! ”Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike” är en praktisk resehandbok om såväl bästa vägarna ner som längs hela Rivieran, fylld med personliga och praktiska tips för både den vana och ovana tågresenären. Mejla oss på info@railtic.com för mer info och priser. Vem vill du ska få den perfekta julklappen?

#railtic #interrail #tågluff #rivieraninomräckhåll #tågsemester #togrejser

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *