Tack alla som kom på apéro om Railtic och Rivieran!

Fantastisk hur många som ville vara med och dessutom kopplade upp sig på vår digitala apéro igår, med Rivieran inom räckhåll och Railtic!
Digital Rivera-apéro
Digital Rivera-apéro funkade ju fint!
Ett femtiotal personer skålade med oss via Zoom under gårdagen apéro. Många fler än vi hade kunnat drömma om hängde på, lagom ostrukturerat och riktigt trevligt. Vi pratade om hur det funkar att boka och åka tåg hela vägen, omsmultronställen på Rivieran och guldtips från Funäsfjällen och Kristina Svenssons senaste bok.
Alla deltagare bidrog friskt med längtan efter första morgonpromenaden i Esterelbergen på länge, direktrapportering från Gare de Nice Ville, Nynäshamn, Dalarna, Bromma och Kullahalvön☀️. Plus delade med sig med tips om böcker och minnen av resor till jordens alla hörn.
r 1819 Rabiega vinflaskor foto Maria Unde Westerberg
r 1819 Rabiega vinflaskor foto Maria Unde Westerberg

Och så pratade vi en hel del om vin. Direkt från Rivieran och Domaine Rabiega kom ett par flaskor av Lars Torstensons otroligt spännande nya vin R Rabiega 1819. Den tappades på flaska när vi var där och plockade druvor och är en blend, det vill säga en blandning av årgångarna -18 och -19. Smaken är redan fylligt och rik, med mycket mörka bär, lite kaffe och en härligt mustig smak. Jag kan avslöja för den som dricker den redan nu, att den blir ännu bättre av att luftas ordentligt. Gärna faktiskt stå öppnad ett par dagar innan. Och förstås ännu hellre, lagras ett par år minst hemma i vinkällaren. Finns i beställningssortimentet på systemet med artikelnummer 70205.

Jag visade förstås även lite om Railtic där vi smugit igång interrail och just nu har 20% rabatt på alla interrailpass för 2021. Följ gärna och förstås, gå in och prova själv på railtic.com som söker igenom Europas alla tågförbindelser åt dig.
Rivieranboken på köpet med Interrailpass
Rivieranboken på köpet med Interrailpass

Fundera på mina frågor och dela upp sökningarna i flera. Vill ni åka tåg på natten eller bo på hotell? Sök vidare från Hamburg, som ofta ett bra stopp för första kvällen. Därefter, var vill ni äta lunch? Träffa en vän? Se ett särskilt museum, gå på Eurodisney med barnen eller äta schweizisk choklad? Bada i Medelhavet tycker ju vi är ett bra mål när som helst. För interrail kan vi redan nu även hjälpa till med platsbiljetterna. Mejla maria@railtic.com så fixar vi.

Underbar fredag, tusen tack igen allihop, det gör vi om!
A bientôt, bon weekend!

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.