En pilsner i Prag tack

En immande kall pilsner i Prag är aldrig fel. Ta nattåget från Malmö, spendera dagen i Berlin och fortsätt mot Prag på eftermiddagen. Sitt gärna i den klassiska restaurangvagnen och njut av vyerna längs den vackra floden Elbe.

Hitta ditt boende när du kommer fram, strosa genom gamla stan till floden Moldau. Se solen gå ner över Karlsbron och borgen innan du tar dig till superhippa Karlin-kvarteren för middag och nattliv.

Diskussionen om digitala vaccinationspass får oss att börja dagdrömma om nästa tågsemester och det verkar som om reslusten börjar gry igen? Vi har fler läsare på våra bloggar och ett ökande antal som köper boken Rivieran inom räckhåll, så roligt! Dessutom tycks Bokus ha sänkt priset nu under bokrean. Länk finns i profilen, vem vill du ge Rivieran-boken till?? Och vem vill du ta med på resan❤️?#railtic #interrail #tågsemester #togrejser #prag #karlin #tågluff

Ulf i restaurangvagnen mot Prag Vackra Bellagio vid Comosjön foto Maria Unde Westerberg
Ulf i restaurangvagnen mot Prag Vackra Bellagio vid Comosjön foto Maria Unde Westerberg

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.