Vi startar podcast: välkommen till Tågresepodden!

Vad göra när allt live ställs in? Jo, vi går över till PODCAST! Vi gör dessutom slag i saken direkt och spelar in första avsnittet av Tågresepodden redan i helgen, med ungefär samma upplägg vi skulle haft i Gamla stans bokhandel. 

Podd istället för event i Gamla stans bokhandel

Från releasepartyt för Rivieranboken i Gamla stans bokhandel
Från releasepartyt för Rivieranboken i Gamla stans bokhandel

Torsdag den 19 mars skulle vi haft ett event i Gamla stans bokhandel: På räls till Rivieran, om tåg, mat, vin och livets goda. Det ställdes in redan förra veckan men vi gör slag i saken och går över till podd istället. En idé vi pratat löst om tidigare men den här veckan var allt upp och ner, så varför inte!

Igång med tågresepodden
Igång med tågresepodden

Podden kommer drivas av Maria Unde Westerberg och Henrik Östman. Mycket från Rivieran men här blir det blandad kompott om tågresor från högt till lågt. Gäster i första avsnittet är Marias författarkollega Kristina Svensson, Henriks son Love och Vinbonden Vincent Arrhenius från Henkell-Freixenet. Vi kommer prata om vägarna ner, att resa med barn, cykling, marknader, mat och trevliga hotell.  Plus lite extra om några vindistrikt längs vägen och varför vinet blir särskilt gott där.

Podden släpper vi några dagar senare där poddar finns och några fler avsnitt med spännande gäster ska vi nog få till.

Följ oss redan nu på Instagram under @tagresepodden och berätta, vad vill du att vi ska ta upp? Förslag på gäster, sponsorer?

Så länge, håll avstånd, tvätta händerna noga och njut av varje solstråle.

Kristina; Maria och Micael som vann boken, på releasepartyt i Gamla stans bokhandel.
Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg på releasen med bokvinnaren Micael Lindholm
Henrik och Love på väg
Henrik Östman och sonen Love på väg, tillsammans
Vinbonden Vincent Arrhenius
Vinbonden Vincent Arrhenius

Läs mer i facebookeventet här.

Maria berättar om Rivieran på Tågsemesterträffen 2019
Maria berättar om Rivieran på Tågsemesterträffen 2019

Tågesemesterdagen 28 mars

Tågsemesterdagen den 28 mars skulle gå av stapeln på Clarion Stockholm. Det blir nu istället webbsänt, ännu lite oklart hur upplägget ska se ut. Ursprungligen skulle Maria, Henrik och Love vara med i en panel om att åka tåg i Frankrike. Få se hur det blir nu. Håll utkik om senaste nytt på Tågsemester.nu

De bästa! Andreas Sidkvist, Susanna Elfors och moderatorn Catarina Rolfsdotter
De bästa! Andreas Sidkvist, Susanna Elfors och moderatorn Catarina Rolfsdotter

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!Tack för att ni hänger med oss, vi kan mötas även digitalt!  Hur ser dina drömmar ut idag? 

#rivieraninomräckhåll #tågsemester #tågsemesterdagen #interrail #tågluff #franskarivieran #frenchriviera #cotedazur  

 

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.