På Hallins reseblogg: 9 tips att åka tåg till Rivieran (på liten budget)

Blogginlägg Resia Rivieran på liten budget
Blogginlägg Resia Rivieran på liten budget

Att gästblogga är ju väldigt kul. Jag har en mångårig relation med Resia och det är så kul att kunna ge tillbaka lite av all inspiration jag fått genom åren. Mest hjälp har jag fått av alla älsklingarna på Resia affärsresor som måste ha bistått mig och alla deltagare i otaliga möten och projekt, att komma fram på allra bästa sätt. Men också genom att jag drivit Resia Sveriges Instagramkonto flera gånger, från Nice och i april från vår tågluff på vägen ner till Rivieran.

Då gjorde jag också ett gästinlägg på Hallins reseblogg: 9 tips – att åka tåg till Rivieran (på liten budget) För visst går det att hänga på Rivieran även med liten kassa! Dessutom kan du göra som vi numer och resa hit med tåg. Lunch i solen intill blomstermarknaden i Nice, vandring med storslagen utsikt över Medelhavet och varför inte en dags skidåkning, bara ett par timmar bort…

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.