Tack för alla möten under Nytorgsfesten!

Tusen tack alla som kom förbi under Nytorgsfesten och köpte böcker, pratade tågresor eller bara sa hej!
Under helgen som gick pågick @nytorgsfesten med massor av musik och aktiviteter, utställningar, stor loppis, glassfest och hippie market runt hela Nytorget på Söder.
Liksom under tidigare år ställde vi upp ett bokbord utanför butiken @rackarungar på Skånegatan 78. Precis intill superfranska Café Pascal, mittemot Koh Panghan.
Maria var där med bägge böckerna och signeringspennan redo under både fredagen och lördagen. Och hann ett fint litet yogapass morgonen med @yogashalasotckholm, namaste!
Merci à tous📚🚂☀️🌻🇫🇷
PS. Missade du festen eller bor en bit bort? Klicka här för att beställa böckerna, så kommer de hem till dig på ett par dagar.

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.