Yes, Railtic får fortsatt stöd från Vinnova!

Wohoo, Vinnova stödjer Railtic även i nästa steg! Railtics mål är att göra det enkelt att planera och boka tågbiljetter digitalt, hela vägen genom Europa. I veckan kom det glädjande beskedet att vi har passerat nålsögat hos innovationsmyndigheten Vinnova: Railtic beviljas högsta möjliga finansiering även för steg 2.

Beslutsmeddelande Vinnova
Beslutsmeddelande Vinnova

Motiveringen kan du läsa här uppe och vi är alla så otroligt glada och nöjda. I Vinnova steg 2 har vi blivit hårdgranskade av branschexperter. Detta är ett enormt erkännande för såväl våra kunder som övriga investerare.

Helt rätt satsat av Vinnova tycker vi, som tror att marknaden för tågresor definitivt kommer fortsätta växa, som en större del av upplevelsen för semesterfirare liksom för affärsresenärer i Europa. Railtic är vad många av oss längtat efter. Även om vi inte kan resa fysiskt just nu, så kan vi drömma och planera.

Railtic finns nära till hands och med Vinnovapengarna fortsätter vi utveckla och förfina tjänsten för resenärernas bästa. Vi svettas vidare med smarta funktioner för att söka och spara sina rutter och inte minst, vi lägger till Interrail inklusive platsbokning. För alla er andra ska det vara enkelt att boka era tågbiljetter digitalt, hela vägen genom Europa.

"Tillåt er att drömma" Gare de Nice ville foto Maria Unde Westerberg
”Tillåt er att drömma” Gare de Nice ville foto Maria Unde Westerberg

Om oss på Railtic

Carl-Johan Alkstål, CEO Railtic
Carl-Johan Alkstål, CEO Railtic

Carl-Johan Alkstål, grundare/VD som älskar produkt- och affärsutveckling. Ambitiös och driven entreprenör som brinner för innovativa lösningar och hållbara affärsmodeller. Tidigare erfarenhet inom ledarskap och projektledning.

Anders Abel CTO Railtic

Anders Abel CTO Railtic
Anders Abel, medgrundare/CTO. Teknisk produktutvecklare och extrem kompetent full-stack dev med tidigare erfarenhet av start-ups. Säkerhetsguru med bakgrund som driftansvarig, IT-chef, utvecklare, IT-arkitekt, projektledare och egenföretagare.

Maria Unde Westerberg, CMO Railtic
Maria Unde Westerberg, CMO Railtic

Maria Unde Westerberg, delägare/CMO som håller i marknad och pressfrågor, krav och projektledning. Rutinerad tågresenär och seniorkonsult, med lång erfarenhet av att skapa hållbara upplevelser i tekniska initiativ och projekt.

Vart längtar du? Välkommen in att planera och boka din nästa tågresa på Railtic.com.

Vill du ha mer info? Kontakta
calle@railtic.com eller maria@railtic.com

#railtic #vinnova #innovativastartups #tågsemester #togrejser

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.