En pilsner i Prag tack

En immande kall pilsner i Prag är aldrig fel. Ta nattåget från Malmö, spendera dagen i Berlin och fortsätt mot Prag på eftermiddagen. Sitt gärna i den klassiska restaurangvagnen och njut av vyerna längs den vackra floden Elbe.

Hitta ditt boende när du kommer fram, strosa genom gamla stan till floden Moldau. Se solen gå ner över Karlsbron och borgen innan du tar dig till superhippa Karlin-kvarteren för middag och nattliv.

Diskussionen om digitala vaccinationspass får oss att börja dagdrömma om nästa tågsemester och det verkar som om reslusten börjar gry igen? Vi har fler läsare på våra bloggar och ett ökande antal som köper boken Rivieran inom räckhåll, så roligt! Dessutom tycks Bokus ha sänkt priset nu under bokrean. Länk finns i profilen, vem vill du ge Rivieran-boken till🎁? Och vem vill du ta med på resan❤️?#railtic #interrail #tågsemester #togrejser #prag #karlin #tågluff

Ulf i restaurangvagnen mot Prag Vackra Bellagio vid Comosjön foto Maria Unde Westerberg
Ulf i restaurangvagnen mot Prag Vackra Bellagio vid Comosjön foto Maria Unde Westerberg

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *