Rivieran inom räckhåll

Rivieran inom räckhåll: Med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike –  beställ signerade ex av boken här

Rivieran inom räckhåll: Med tåg till de bästa upplevelserna i södra FrankrikeGillar du att resa med tåg? Kanske på Rivieran i synnerhet? Within Reach förlag har bland annat gett ut reseguiden Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike. 

Allt startade med ett blogginlägg. Kristina, som skrivit flera reseguider om Rivieran, bad Maria som är rutinerad tågluffare att berätta hur man gör. Det resulterade i På räls till Rivieran, fem sätt att skippa flyget. Intresset var helt galet och det tog inte slut, så vi bestämde oss för att gå vidare och gjorde en bok. Aktuella inlägg, tågtips och uppdateringar hittar du på bloggen här.

Rivieran inom räckhåll fick ett varmt mottagande i olika medier, hos alla läsare och de många bibliotek som köpt in den. Här kan du läsa en intervju med Maria  i Tidningen Vagabond om att ta tåget genom Europa i pandemitider. Hon var även premiärgäst när Vagabonds resepodd återuppstod, om att ta tåget till Rivieran. 

Böckerna Rivieran och Languedoc inom räckhåll på releasefesten.
Goda viner med Rivieran och Languedoc inom räckhåll på releasefesten.

I juni 2022 kom uppföljaren Languedoc inom räckhåll: Med tåg till ännu fler upplevelser i södra Frankrike som du kan läsa mer om här. Nästa bok i serien är under produktion under arbetsnamnet Italien inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i norra Italien. Den kan komma framåt jul och förhoppningsvis hinner vi även uppdatera de andra böckerna till dess, åtminstone som e-böcker. Färska uppdateringar om tågrutter, biljetter och trevliga rutter, upplevelser och restauranger hittar du löpande på våra konton i sociala medier. 

Omslag_Italien_Skiss

Beställ signerade ex av böckerna direkt från förlaget här. Du kan också alltid köpa den på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Bästa presenten till både dig, släkten och som present till tågälskaren, rivierabon och alla kollegorna på jobbet. 

Här kommer lite pressklipp, så här skriver till exempel Vagabond:

”En liten, kompakt och väldigt informativ guide till såväl franska rivierans guldkorn som ställen att göra stopp på längs rälsen norrifrån.” Vagabond

Den soldränkta boken hjälper klimatsmarta resenärer att sätta guldkant på en aktiv semester. Den mytomspunna franska rivieran har något för alla och finns inom räckhåll även för dig som vill ta tåget hela vägen. Bienvenues!

Fler röster, videoklipp och press om boken

Ju fler som läser den desto fler vågar ta tåget hela vägen till Rivieran. Boken finns numera också att låna på många bibliotek. Gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll

För pressfrågor, föredrag och bokprat kan du kontakta Maria på maria@withinreach.se eller på telefon 070-49888690.

Bienvenue! #rivieraninomräckhåll #tågsemester #interrail #cotedazur

Format: Häftad (Danskt band)
Språk: Svenska
Antal sidor: 200
Utgivningsdatum: 2019-06-17
Förlag: Within Reach förlag
ISBN 9789151911977

Vill du ha notis när det kommer nya inlägg? Lämna din mejladress här, används bara till att skicka nyheter.

Pressbilder

Boktrave Rivieran inom räckhåll, foto Kristina Svensson
Boktrave Rivieran inom räckhåll, foto Kristina Svensson

Rivieran och Languedoc ihop. Foto Maria Unde Westerberg
Rivieran och Languedoc ihop. Foto Maria Unde Westerberg
Kristina och Maria på Isle St Marguerite, foto Kristina Svensson
Kristina och Maria på Isle St Marguerite, foto Kristina Svensson
Maria Unde Westerberg går på tåget
Maria Unde Westerberg på väg till Rivieran
Avfärd Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson, Rivieran inom räckhåll
Avfärd Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson, Rivieran inom räckhåll

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?