Rivieran inom räckhåll

Rivieran inom räckhåll: Med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike –  beställ boken här på Bokus

Rivieran inom räckhåll: Med tåg till de bästa upplevelserna i södra FrankrikeGillar du att resa med tåg? Kanske på Rivieran i synnerhet? Within Reach förlag har bland annat gett ut reseguiden Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike. I juni kommer uppföljaren Languedoc inom räckhåll: Med tåg till ännu fler upplevelser i södra Frankrike som du kan läsa mer om och förbeställa här.

Allt startade med ett blogginlägg. Kristina som skrivit flera reseguider om Rivieran, bad Maria som är rutinerad tågluffare att berätta hur man gör. Det resulterade i På räls till Rivieran, fem sätt att skippa flyget. Intresset var helt galet och det tog inte slut, så vi bestämde oss för att gå vidare och gjorde en bok. Aktuella inlägg, tågtips och uppdateringar hittar du på vår blogg här.

Rivieran inom räckhåll har fått ett varmt mottagande i olika medier, hos alla läsare och de många bibliotek som köpt in den. Här kan du läsa en intervju med Maria  i Tidningen Vagabond om att ta tåget genom Europa i pandemitider. Hon var även premiärgäst i Vagabond resepodd återuppstod, om att ta tåget till Rivieran. 

Vi är redan inne på andra tryckningen och jobbar nu på att få ut den som e-bok, med ytterligare uppdateringar om tåg, biljetter och restauranger som tillkommit eller stängt. Nästa bok i serien, Languedoc inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike, är under produktion och kommer våren 2022.

Beställ boken genast på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Bästa presenten till både dig, släkten och som present till tågälskaren, rivierabon och alla kollegorna på jobbet. 

Här kommer lite pressklipp, så här skriver till exempel Vagabond:

”En liten, kompakt och väldigt informativ guide till såväl franska rivierans guldkorn som ställen att göra stopp på längs rälsen norrifrån.” Vagabond

Den soldränkta boken hjälper klimatsmarta resenärer att sätta guldkant på en aktiv semester. Den mytomspunna franska rivieran har något för alla och finns inom räckhåll även för dig som vill ta tåget hela vägen. Bienvenues!

Fler röster, videoklipp och press om boken

Beställ gärna boken på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Bästa presenten till både dig, släkten och som present till tågälskaren, rivierabon, brudparet eller alla kollegorna på jobbet. Ju fler som läser den desto fler vågar ta tåget hela vägen till Rivieran. Boken finns numera också att låna på många bibliotek. Gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll

För pressfrågor, föredrag och bokprat kan du kontakta Maria på maria@withinreach.se eller på telefon 070-49888690.

Bienvenue! #rivieraninomräckhåll #tågsemester #interrail #cotedazur

Format: Häftad (Danskt band)
Språk: Svenska
Antal sidor: 200
Utgivningsdatum: 2019-06-17
Förlag: Within Reach förlag
ISBN 9789151911977

Vill du ha notis när det kommer nya inlägg? Lämna din mejladress här, används bara till att skicka nyheter.

Pressbilder

Boktrave Rivieran inom räckhåll, foto Kristina Svensson
Boktrave Rivieran inom räckhåll, foto Kristina Svensson

Kristina och Maria på Isle St Marguerite, foto Kristina Svensson
Kristina och Maria på Isle St Marguerite, foto Kristina Svensson
Avfärd Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson, Rivieran inom räckhåll
Avfärd Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson, Rivieran inom räckhåll