Pressröster om Rivieran inom räckhåll

Vagabond Tåg till Rivieran
Vagabond Tåg till Rivieran

Förutom det höga betyget 4 av 5 i BTJ-häftet har vi fått fler fina pressröster, från Vagabond, Aftonbladet, i Svenska Dagbladet, Tidningen Land och Camino magasin. Därtill många många fina ord från våra läsare – tusen tack!

Röster om boken till exempel:

  • Tidningen Vagabond nr 10, 2019: Guide, Tåg till Rivieran
    ”Medelhavet är inte utom räckhåll för dig som föredrar tåget framför flyget. Det är budskapet i nya guideboken Rivieran inom räckhåll av Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson. Det är en liten, kompakt och väldigt informativ guide till såväl franska rivierans guldkorn som ställen att göra stopp på längs rälsen norrifrån. Dessutom tips på olika resvägar med tåg och knep och knåp för att förverkliga drömmen om att göra som konstnärer, fotomodeller och jetsetfolk för hundra år sedan: ta tåget till Rivieran.”

  • Aftonbladet Söndag 12 augusti 2019, Nytt och utvalt Resekoll:
    ”Det trendigaste sättet att resa till Rivieran är att göra som tsarer och konstnärer gjorde för hundra år seda – att ta tåget. I Rivieran inom räckhåll: Med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike av Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg, får du praktiska tips på de finaste rutterna från Sverige och hur du köper biljetter.”
  • Recension i BTJ-häftet nr 17, 5 augusti 2019 av Mattias Bjellvi, betyg 4 av 5.
    ”Guideboken, som är trevligt skriven och väl strukturerad, ger många goda tips för den vane och något mindre vane resenären. Boken är illustrerad med nutida foton.”
Guide till bästa tågresan - SvD 28 juli 2019
Guide till bästa tågresan – SvD 28 juli 2019

Beställ gärna boken på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Bästa presenten till både dig, släkten och som present till tågälskaren, rivierabon, brudparet eller alla kollegorna på jobbet. Ju fler som läser den desto fler vågar ta tåget hela vägen till Rivieran. Boken finns numera också att låna på många bibliotek.

Gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll

För pressfrågor, föredrag och bokprat kan du kontakta Maria på maria@withinreach.se eller på telefon 070-49888690.Bienvenue!
#rivieraninomräckhåll #tågsemester #interrail #cotedazur

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.