Värdera tillit före kontroll!

Vi är alla på väg in i ett nytt arbetsliv, med andra krav men också en möjlighet att testa nya arbetssätt och affärsmodeller för ett mer hållbart liv, på jobbet och privat. Det bästa för mig just nu är att det innebär en mängd nya spännande möten. Som imorse, med djupt inspirerande samtal runt frukostbordet hos Doings med sol in genom fönstren från Nybroviken.

Värdera tillit före kontroll är en av grundstenarna i Doings LEVA-koncept för ett hållbart arbetsliv. En gång i månaden bjuder Doings in till  breakfastwithviews. Denna morgon djupdök vi i de bakomliggande mekanismerna för att driva engagemang och hållbarhet i dagens organisationer. 

Gemensamma take aways:

  1. Våga syna och skippa organisatoriska hinder! (Budgetens vara eller icke vara?)
  2. Mät på Impact istället för aktivitet!
  3. Dela läranden med varandra varje vecka!
  4. Fokusera på att få igång en rörelse istället istället för att bara initiera förändring

Tusen tack allihop

Lena Noaksson Eva Lindvik  Catarina Dehlin Emma Stenmark Maria Unde Westerberg Maria Good Erica Törnqvist Anna Eliasson Thomas Jarl 

doingsforachange hållbartarbetsliv withinreach

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *