Värdera tillit före kontroll!

Vi är alla på väg in i ett nytt arbetsliv, med andra krav men också en möjlighet att testa nya arbetssätt och affärsmodeller för ett mer hållbart liv, på jobbet och privat. Det bästa för mig just nu är att det innebär en mängd nya spännande möten. Som imorse, med djupt inspirerande samtal runt frukostbordet hos Doings med sol in genom fönstren från Nybroviken.

Värdera tillit före kontroll är en av grundstenarna i Doings LEVA-koncept för ett hållbart arbetsliv. En gång i månaden bjuder Doings in till  breakfastwithviews. Denna morgon djupdök vi i de bakomliggande mekanismerna för att driva engagemang och hållbarhet i dagens organisationer. 

Gemensamma take aways:

  1. Våga syna och skippa organisatoriska hinder! (Budgetens vara eller icke vara?)
  2. Mät på Impact istället för aktivitet!
  3. Dela läranden med varandra varje vecka!
  4. Fokusera på att få igång en rörelse istället istället för att bara initiera förändring

Tusen tack allihop

Lena Noaksson Eva Lindvik  Catarina Dehlin Emma Stenmark Maria Unde Westerberg Maria Good Erica Törnqvist Anna Eliasson Thomas Jarl 

doingsforachange hållbartarbetsliv withinreach

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.