Rivieran inom räckhåll, nu kommer boken i nytryck

Omslagsskiss. Förbeställ boken redan nu!
Förbeställ boken redan nu!

Det började med ett gästinlägg på Kristinas blogg och nu kommer BOKEN i nytryck!

I februari bad Kristina Svensson mig att skriva ett gästinlägg på sin blogg tomatsallad.nu. Absolut, sa jag som van tågresenär och snodde ihop På räls till rivieran, fem sätt att skippa flyget. Tjong, sa det, med flera tusen intresserade påhejare. Ja, tåg! Ja, Rivieran! Aha, ni vill ha mer? Vi satte igång direkt och som vi har rullat på, i en rasande takt.

Vi började med att skapa sidor på facebook och Instagram. Den 30 mars var jag med och pratade på Tågsemesterträffen på Clarion Stockholm och ett par veckor senare hoppade vi på tåget och drog ner till Rivieran igen. Det blev en hel reseguide, med releaseparty redan i juni och nytryck i november.

Under tiden har vi dessutom fått en mängd fina kommentarer från åvra läsare liksom i press och media.  Som dessa två jättefina artiklar i Svenska Dagbladet där jag och Susanna Elfors från Tågsemestergruppen är intervjuade, Sagoslott och palmer, så nås Europas pärlor med tåg och  Guide, bästa tipsen för tågresan i Europa

Vi är väldigt glada att du vill hänga med oss på den fortsatta resan.

 • Förbeställ gärna boken på Akademibokhandeln här,  Bokus här eller Adlibris här. Bästa presenten till både dig, släkten och som julklapp eller present till kollegorna på jobbet
 • Gilla, kommentera och dela gärna våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll 
 • Plus förstås, gå in och fråga efter boken i närmaste bokhandel, ju fler som tar in den desto fler vågar ta tåget hela vägen till Rivieran.  

För pressfrågor, föredrag och bokprat kan du kontakta Maria på maria@withinreach.se

Det här är så fruktansvärt kul och vi fortsätter framåt. Livet är bara nu. Bon weekend?
#rivieraninomräckhåll #tågsemester #interrail #cotedazur

Maria och Kristina framme på rivieran efter trettio timmar på tåget.
Maria och Kristina framme på rivieran efter trettio timmar på tåget.

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

2 svar på ”Rivieran inom räckhåll, nu kommer boken i nytryck”

 1. Hej
  Skulle gärna vilja beställa den senaste boken, rivieran inom räckhåll, men hur vet jag att jag får den senaste

  Med vänlig hälsning,
  Yvonne

  1. Hej Yvonne,
   Vad kul att du vill köpa boken! Beställer du boken via Bokus, Adlibris eller till din bokhandel får du den senaste tryckningen. Det är mest småfel och sånt som vi korrigerat så skillnaden är väldigt liten, men alla från första upplagan är glädjande nog slut:)
   Bonne journée,
   Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.