Stolta premiärgäster i Vagabonds resepodd!

Maria Unde Westerberg går ombord med Rivieran inom räckhåll
Maria Unde Westerberg går ombord med Rivieran inom räckhåll

Mycket hedrade och lite nervösa: Resemagasinet Vagabond återupptar sin resepodd och Maria Unde Westerberg är första gäst, om att ta tåget till Rivieran☺️

Nu är premiäravsnittet ute på podden som heter ”Resor med Vagabond”.  Välkommen in att lyssna på en timmes tågprat mellan @marremam och @perjandersson på @vagabondmagasin, spännande ämnen och gäster hela våren

Funderar du på vilken väg du ska ta ner? Vi har provat mer än ett dussin olika vägar, kolla in våra tips på ett dussin rutter till Rivieran här!

Bienvenue à la Côte d’Azur☀️!

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!




#rivieraninomräckhåll #tågsemester #tatåget #vagabondmagasin #frenchriviera #withinreach

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.