Stolta premiärgäster i Vagabonds resepodd!

Maria Unde Westerberg går ombord med Rivieran inom räckhåll
Maria Unde Westerberg går ombord med Rivieran inom räckhåll

Mycket hedrade och lite nervösa: Resemagasinet Vagabond återupptar sin resepodd och Maria Unde Westerberg är första gäst, om att ta tåget till Rivieran☺️

Nu är premiäravsnittet ute på podden som heter ”Resor med Vagabond”.  Välkommen in att lyssna på en timmes tågprat mellan @marremam och @perjandersson på @vagabondmagasin, spännande ämnen och gäster hela våren

Funderar du på vilken väg du ska ta ner? Vi har provat mer än ett dussin olika vägar, kolla in våra tips på ett dussin rutter till Rivieran här!

Bienvenue à la Côte d’Azur☀️!

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!
#rivieraninomräckhåll #tågsemester #tatåget #vagabondmagasin #frenchriviera #withinreach

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *