Håll balansen mellan arbete och fritid för både dig och dina medarbetare

Håll balansen mellan arbete och fritid för både dig och dina medarbetare

Undersökning efter undersökning, som denna från Deloitte, visar att den yngre generationens medarbetare värderar balansen mellan arbete och fritid allra högst. De vill styra sin egen tid, både mammor och pappor vill ta ut föräldraledighet och de vill vara flexibla i var och när arbetet ska utföras. Och hur vill du ha det, redan idag? Det handlar om att jobba smartare, inte mer.

Du är inte ensam!

Verkar det kul men blev lite jobbigt? Är ni en liten bit längre ifrån det som låter så enkelt här? Misströsta inte. Fundera istället vad som faktiskt är möjligt för er. Vad ligger inom räckhåll men ändå är utmanande för dig, din chef eller högsta ledningen?

Oavsett vad det är, du kan börja jobba, någonstans är det möjligt. Skyffla helt enkelt där du kan. Och ring om du vill ha tips, hjälp eller bara ta en kopp kaffe för att se vad som ligger inom räckhåll för dig och er.

BonustipsTa ett skogsbad. Eller bara en kort tur i parken och ta in den med alla sinnen. Vad hör du, hur luktar det, hur känns vinden mot kinden?

Heja!

Maria

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *