Mer än cassoulet i Castenaudary

Stanna några dagar extra nästa gång ni bor på Escapat, här finns massor av utflykter som ger minnen för alla sinnen. Ett hett tips är att åka via småvägarna över Montagne Noire, till cassouletens huvudstad Castelnaudary.

Känner du till den spännande historien om grytan med de sju skinnen, cassoulet? Den sägs komma från Castelnaudary, ett perfekt mål för en fin dagstur för den som bor hos Bruno på Domaine d’Escapat. Här kan du läsa hela artikeln på Escapat Magazine. 

När solen går ner där bortom bergen tar det bara trekvart tillbaka till Escapat längs motorvägen. Vinet du behöver för vinterns oväntade besök kan du beställa här.

Boken om Languedoc hoppas vi ska komma en bit in på 2021. “Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike” , den finns redan och kan beställas på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, frankofilen och bästa kollegorna på jobbet. 

Bon voyage!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


 

Välkommen till Domaine Escapat foto Maria Unde Westerberg
Välkommen till Domaine Escapat foto Maria Unde Westerberg

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *