Personlig leverans till Emma Hamberg på Stockholm bokhelg

Har du också läst Ja m’appelle Agneta och vill ta tåget till Provence och Languedoc, precis som Agneta gjorde? Då är du inte ensam. Författaren själv, Emma Hamberg, vill nämligen inte heller flyga. Vi bistår så gärna med både interrailpass, platsbiljetter och all anan tänkbar service som kan behövas på tågresan. 

Leverans av tågbiljetter till Emma Hamberg foto Maria Unde Westerbeg
Leverans av tågbiljetter till Emma Hamberg foto Maria Unde Westerbeg

I ett andetag mellan signeringarna lyckades vi slinka emellan och leverera nattågsbiljetterna till underbara Emma. Strax efter kom idolen som gör åtminstone Maria starstruck, nämligen Sara Lövestam. Ännu inte läst Monika-böckerna? Rusa och köp både Ljudet av fötter och Bära och brista. Den tredje kommer snart och alla kan även med fördel lyssnas på som ljudbok, vackert inlästa av Ellen Jelinek och Sara själv i de historiska avsnitten.

Sara Lövestam signerar böcker i Gamla Stans bokhandel foto Maria Unde Westerbeg
Sara Lövestam signerar böcker i Gamla Stans bokhandel foto Maria Unde Westerbeg

Tanka läsupplevelser för hela julen och vintern hos Gamla stans bokhandel, där finns även @rivierainomrackhall att köpa.

Älskar Gamla Stans bokhandel foto Maria Unde Westerbeg
Älskar Gamla Stans bokhandel foto Maria Unde Westerbeg

Tack för inspirationen @emmahambergskan och bon voyage önskar vi er allihop🚂) @saralovestam @piaprintz och @janisjop ❤️

#stockholmsbokhelg2021 #gamlastansbokhandel #emmhamberg #jemappelleagneta #saralövestam #piratförlaget #languedocinomräckhåll #rivieraninomräckhåll #withinreach #resamedvänner #tågsemester #togrejser #tågluff #interrail #nattåg

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss!

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *