Rekord vid releasen i Gamla stans bokhandel

Tusen tack varenda en som kom och bidrog till världens bästa stämning vid bokreleasen i @gamlastansbokhandel i torsdags. Så många nyfikna, ressugna och underbara människor som hade tagit dig dit och bidrog med roliga möten mellan gamla och nya vänner plus massor av goda viner. TACK! 
Här kommer ett hej från en lätt sliten men mycket lycklig författare. Min målbild sedan flera år om ännu en bokrelease hos Helena och Jenny i världens bästa @gamlastansbokhandel slog alla rekord.
   
– Flest antal nyfikna, ressugna och underbara människor i lokalen (till alla er som inte kom in, hör av er).
– Bästa samtalet om Languedoc, resor och tåg mellan mig och oavbrutet inspirerande @perjandersson
– Flest wow över @annagunnestrom ursnygga omslag, som hänger perfekt ihop med systerboken @rivieraninomrackhall
– Flest glada skratt och roliga möten mellan gamla och nya vänner.
– Flest antal sålda böcker (vi slog vårt eget rekord från för tre år sedan med Rivieraboken).
 

– Och slut på varenda droppe av de urgoda vinerna🥂 Beställ hem mer direkt till dörren från @lamaisonhansby och tusen tack även @paysdocigpwines och @domaine_rabiega som också fyllde på i glasen.

Tusen tack igen allihop som kom och bidrog till stämning på topp, det är gästerna som gör hela festen! Och särskilt tack till min fina familj, som fixar, serverar och håller koll – ni är allt❤️
Dela gärna vad ni tycker om @languedocinomrackhall rekommendera på olika sajter och berätta för era vänner att den finns. För bokprat, press och pr går det fint att kontakta mig direkt.Nästa tillfälle är redan på måndag den 20 juni. Då är jag i Kaptensstugan på Lidingö och pratar tåg, resor och Medelhavet med @etthallbartlidingo
Välkomna dit också.Till sist: Bon Voyage a tous! Ta tåget vetja, en station extra, i Sverige och våra grannländer eller hela vägen genom Europa. Jag kan varmt rekommendera både @languedocinomrackhall och @rivieraninomrackhall

#languedocinomräckhåll #releasefest #gamlastansbokhandel #rivieraninomräckhåll #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #paysdocigp #lamaisonhansby #triplette #skandoc #skandinaverilanguedoc #svenskarilanguedoc #southoffrance #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du förbeställa din signerade ex av boken Languedoc inom räckhåll.. Rivieran inom räckhåll finns redan nu att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Plus att låna på många bibliotek!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.