Tack för all fin respons och glad midsommar!

Glad midsommar allihop och tusen tack för för alla fina meddelanden och kommentarer om boken!

Lunch på Petit Nice i Roquebrun
Lunch på Petit Nice i Roquebrun

”Sträckläst hela natten”, ”jag vill åka röda tåget”, ”det där visste jag inte ens fanns”, ”där har jag också varit” och ”nu ska vi köpa ett eget hus”.

Så glad att ni gillar den, dela gärna vidare❤️

PS. Den där lunchen imorgon, den kan faktiskt se ut hur som helst. Rimmad forell och omelett i Roquebrun funkar lika bra som sill och nubbe☀️.
Bon weekend!

#languedocinomräckhåll
#languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #skandoc #skandinaverilanguedoc #svenskarilanguedoc #southoffrance #rivieraninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.