Vandringar runt Carcassonne


Hösten är bästa tiden för vandringar och bara en dagstur från Domaine d’Escapat finns en mängd olika leder att välja mellan. Vandra på historisk mark genom naturens alla skiftningar, dofter och hisnande vyer. Följ Cathar trail mellan alla märkvärdiga slott, rid en sträcka till häst eller gå på grottvandring. Möjligheterna är många.

Vi tar på oss rejäla skor eller vandringskängor och har ryggsäcken packad med mat, frukt och gott om vatten och annan dryck. De lokala lederna har gula markeringar på träd, murar, stenar och stolpar. Ser du röd-vita markeringar har du hittat en GR-led. GR står för Grand Randonée, de stora vandringslederna som korsar längre sträckor i Frankrike och länderna runt omkring.

Här kan du läsa hela artikeln på Escapat Magazine.  Vinet du behöver för alla oväntade besök kan du beställa här.

Boken om Languedoc hoppas vi ska komma en bit in på 2021. “Rivieran inom räckhåll, med tåg till de bästa upplevelserna i södra Frankrike” , den finns redan och kan beställas på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, frankofilen och bästa kollegorna på jobbet. 

Bon voyage!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *