Grattis till mig, som ny delägare i Railtic!

Roliga nyheter: jag har gått in som delägare och i styrelsen för startupen @railtic, en ny digital tjänst som gör det enkelt att planera och köpa tågbiljetter i hela Europa. Som luttrad tågresenär och tekniknörd har jag väntat otåligt på en samlad och smidig tjänst för mina egna resor. Alla mina glada tillrop och överdrivet insatta frågor om biljetthanteringen hos olika tågbolag, slutade med att de tog in mig i bolaget istället☺️.

Railtic är redan igång, med försäljning av biljetter till hela Europa, från Lissabon till Moskva. Igår skickade vi in ansökan till Vinnova på steg 2 för att få klart Interrail, bättre sökfiltrering och mycket mer till nästa säsong. Följ oss här och sök din drömresa på Railtic.com, vart längtar du?
Jag längtar som en galen till Frankrike och åker redan på torsdag kväll. Häng med i stories så får du en liten fläkt du med🚞☀️🍇

(Intresserade investerare är varmt välkomna att höra av er, vi går ut med ny runda inom kort☺️).
#railtic #rivieraninomräckhåll #tågsemester #togrejser #withinreach

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *