Ännu fler med på stadsvandring i Nice

Jag är helt överväldigad över intresset, så många som vill hänga med på vandring längs vår gata i stan att vi fick dubbla turen, igen.

Ny jätterolig stadsvandring i onsdags med ett gäng glada rivierabor. Och alltid lär vi oss något nytt, var familjen Medecin egentligen bodde, vem som ska betala hålen på vår gård och att det ibland legat krypskyttar på taken?.

Välkomna till jul igen.  Nästa gång blir 28 december och 4 januari, då kör vi jul- och nyårsvandring i gamla stan. Anmälan till @rivieraklubben eller här.

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!#rivieraninomräckhåll #rivieraklubben #stadsvandring #ilovenice #frenchriviera #withinreach

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.