Missa inte baren på Le Train Bleu i Paris!

Maria Unde Westerberg Le Train Bleu vid Gare de Lyon i Paris
Klassiska Le Train Bleu vid Gare de Lyon i Paris

Stopp i Paris på väg till eller från södra Europa? Kosta på någon euro extra för att ta en kaffe eller litet glas på Le Train Bleu, den extremt vackra tågrestaurangen en trappa upp på Gare de Lyon. I restaurangdelen är det förstås lika dyrt som gott.

I bardelen däremot är det fullt med folk jämt, inte minst i den bortre delen med fåtöljer, arbetsplatser och eluttag. Där kan alla flygplatslounger slänga sig i väggen. Inget extra kostar det heller.

Boken “Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!#rivieraninomräckhåll #tågsemester #tågkonferens #letrainbleu #garedelyon

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *