Missa inte baren på Le Train Bleu i Paris!

Maria Unde Westerberg Le Train Bleu vid Gare de Lyon i Paris
Klassiska Le Train Bleu vid Gare de Lyon i Paris

Stopp i Paris på väg till eller från södra Europa? Kosta på någon euro extra för att ta en kaffe eller litet glas på Le Train Bleu, den extremt vackra tågrestaurangen en trappa upp på Gare de Lyon. I restaurangdelen är det förstås lika dyrt som gott.

I bardelen däremot är det fullt med folk jämt, inte minst i den bortre delen med fåtöljer, arbetsplatser och eluttag. Där kan alla flygplatslounger slänga sig i väggen. Inget extra kostar det heller.

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!#rivieraninomräckhåll #tågsemester #tågkonferens #letrainbleu #garedelyon

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.