Ny stadsvandring i gamla stan i Nice

Trots kort varsel blev det nästan fullt på min nya stadsvandring i Vieille Ville med @rivieraklubben! Jätteroligt att så många ville hänga med. Den här gången på en ny variant genom kända och okända gränder i gamla sta i Nice. För er som inte var nere nu kommer vi köra igen vid nyår, 
Vi sågs som vanligt när vår port  utanför Alziaributiken. Förutom lite nytt skvaller om borgmästare, grannar och La Petite Maison tog vi oss fram genom gamla stans vindlande gränder. Hittade butiker som öppnat igen efter 30 år, de bästa restaurangerna som alla klarat sig genom covid, pratade om Catherine Seguranes både som den som fördrev turkarna och som mamma till hela antikkvarteret mot hamnen.
Avslutningsvis förstås, riktigt trevlig lunch uppe på Place Garibaldi, där vi precis lyckades fly åskan och störtregnet.
Tusen tack alla som kom! Nästa gång förhoppningsvis vid nyår, håll utkik på Rivieraklubbens hemsida.
Så länge kan du kolla in hela Quartier Segurane på egen hand när det inte är söndag. Fråga om allt och PRUTA så att du RODNAR☺️✌🏻☀️
Kan vara en bild av utomhus och monument
Kan vara en bild av utomhus och tegelmur
Kan vara en bild av möbler och vardagsrum
Kan vara en bild av utomhus
Kan vara en bild av en eller flera personer, personer som sitter och utomhus
Kan vara en bild av en eller flera personer, personer som står, personer som promenerar och utomhus

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *