Marseillan, mecka för ostronälskare

Älskar du ostron, musslor och sånt mer än du vill avslöja? I senaste numret av Rivieranytt har jag skrivit en längre artikel om världens godaste ostron, på smakstället Le St Barth i Marseillan. Här på bloggen kan du läsa om Marseillan som vi gillar skarpt, i den kommande boken Languedoc inom räckhåll lovar vi att det kommer mer.

Ostronartikel av Maria Unde Westerberg i Rivieranytt 4 21
Ostronartikel av Maria Unde Westerberg i Rivieranytt 4 21

Du som med i Rivieraklubben kan läsa hela artiklen i tidningen digitalt här. Ännu inte medlem? Då kan du bli det här, ange oss eller någon annan du känner som värvare, så kan vi välja till exempel en champagne från Rabiega eller Rivieran inom räckhåll som present.

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *