Marseillan, mecka för ostronälskare

Älskar du ostron, musslor och sånt mer än du vill avslöja? I senaste numret av Rivieranytt har jag skrivit en längre artikel om världens godaste ostron, på smakstället Le St Barth i Marseillan. Här på bloggen kan du läsa om Marseillan som vi gillar skarpt, i den kommande boken Languedoc inom räckhåll lovar vi att det kommer mer.

Ostronartikel av Maria Unde Westerberg i Rivieranytt 4 21
Ostronartikel av Maria Unde Westerberg i Rivieranytt 4 21

Du som med i Rivieraklubben kan läsa hela artiklen i tidningen digitalt här. Ännu inte medlem? Då kan du bli det här, ange oss eller någon annan du känner som värvare, så kan vi välja till exempel en champagne från Rabiega eller Rivieran inom räckhåll som present.

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Ett svar på ”Marseillan, mecka för ostronälskare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.