Skapa en inkluderande företagskultur som bygger på innovation och ständigt lärande 

Fram till för inte så länge sedan var företagskulturen allt. Idag är den bara en av flera delar i hela medarbetarupplevelsen.

Framför allt handlar kulturen om att du involverar alla dina medarbetare i ett ständigt lärande. Uppmuntra till samarbete och lär av varandra med Carol Dwecks teori om Growth Mindset, där vi kämpar på tillsammans istället för att drunkna som bekräftelseknarkare. Ha roligt, våga misslyckas och ännu mer, våga lyckas!

Ingen kan längre allt, vi måste lära nytt och skapa prototyper av allt. Lös problem agilt med innovation och designed thinking som drivkraft, använd med fördel Hyper Island Toolbox som innehåller massor av bra verktyg, gratis. Hur kan ni dra nytta av digitaliserade processer, chatbotar och AI med appar? Lyssna både på de unga galna och de äldre med erfarenhet men som säkra sitter på någon helt grym idé om hur det skulle kunna funka.

Förebilder: Revisions- och rådgivningsföretaget PWC startade ett HR tech lab  Modigt och helt i linje med att skapa en fantastisk medarbetarupplevelse!

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.