Stort antal digitala apéroer under våren

Funkar det lika bra att ta en AW digitalt som i riktiga livet? Nja, kanske inte riktigt. Men snudd på, med tanke på den mängd deltagare som deltagit under våren.

Under hela covid-vintern och våren har vi regelbundet kört digitala apéroer. Med @rivieraninomrackhall och Railtic förstås, men också i samarbete med @rivieraklubben. Vi har kört Bernina Express, åkt tåg genom hela Italien, hur det är att resa med barn och resa med hund. Jag har berättat om tågälskarnas väg i Schweiz, vyerna via de olika sjöarna och om man fortsätter vidare förbi Cinque Terre ända ner till Sicilien. Och hur man åker till och längs Rivieran. 

Behind the scenes p Riviera-apéro med Maria Unde Westerberg och Rivieran inom räckhåll
Behind the scenes p Riviera-apéro med Maria Unde Westerberg och Rivieran inom räckhåll

Vad vill du att vi ska köra nästa apéro om? Kommentera här eller via sociala medier, det finns så många nya hörn av världen att upptäcka!

#italien #sicilien #cinqueterre #digitalapero #tåg #webb #travel #semester #svenskarpårivieran #rivieraklubben #resamedbarn #resamedhund

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.