Live från Nice – allt om Interrail

Här kan du titta i efterhand på vår livesändning Allt om interrail från vår balkong i Nice☀️ Massor av bra tips om att ta tåget genom Europa, med hund, med barn, hur man bäst planerar resan, tar de bästa fotona, åker nattåg, om fina sträckor och mycket mer.

Här är länken till min facebooksida och livesändningen där du kan titta i efterhand från vår balkong i Nice☀️ Ganska dåligt ljus, rassligt ljud och hackig kvalitet. Det ber vi om ursäkt för. Men innehållet – det ÄR bra. Välkommen in att kolla och få tips om att ta tåget genom Europa, med hund, med barn, hur man bäst planerar resan, tar de bästa fotona, åker nattåg, om fina sträckor och mycket mer.

Edit Ferenci med hunden Akiko i knät.
Edit Ferenczi med fina Akiko i knät.

Gäster var familjen Lillqvist, som åker igen nästa vecka, följ @lillagrenen på instagram, hundtränaren Edit Ferenczi med fina Akiko och förstås Kristina Svensson. Min snygga klänning, än en gång från Camilla Thulin Design.

Familjen Lillqvist på tågluff
Familjen Lillqvist på tågluff
Kristina Svensson på tåget foto Maria Unde Westerberg
Kristina Svensson på tåget foto Maria Unde Westerberg
Maria Unde Westerberg på balkongen i Nice, klänning från Camilla Thulin design
Maria Unde Westerberg på balkongen i Nice, klänning från Camilla Thulin design

Välkomna till Nice och följ den vidare resan på #Rivieraninomräckhåll där vi fortsätter dela med oss av personliga tips om de bästa upplevelserna med tåg längs hela Rivieran.

Fler tips om att åka nattåg hittar du här, om fina utflykter till Domaine Rabiega här, om lavendelfälten och Gorges de Verdon här. Kanske vandra i Cinque Terre? Välkommen in här.

Bienvenues🇫🇷!

#rivieraninomräckhåll #withinreach #europarunt #snälltåget #resamedhund #resamedbarn #resamedvänner #tågsemester #togrejser #tågluff #interrail

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *