Vilket releaseparty!

I måndags hade vi releaseparty i Gamla stans bokhandel för vår bok Rivieran inom räckhåll. Det var alldeles underbart, svettigt och knökfullt hela kvällen, tack alla ni som kunde komma?!

Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg med bokvinnaren Micael Lindholm
Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg med bokvinnaren Micael Lindholm

Jag och @kristina.svennsson är väldigt rörda och barnsligt glada. Helena och @gamlastansbokhandel slog försäljningsrekord, bubblet tog slut och bäst av allt, ni verkar alla gilla boken, på riktigt.

Förstås tänker vi, som bara gjort det ni och många önskat sig efter blogginlägget i februari, fortsatt dela med oss av de tips och upplevelser vi under åren fått av andra om Rivieran. I rekordfart dessutom, med beslut 19 mars att samla allt vi redan hade, snabb tågluff och en hel bokproduktion via mikroförlag för att ha den klar inför sommaren. Och vi lyckades! 

Grattis @micael,lindholm en av vinnarna av boken som också kunde komma på festen. Tack @anna.gunnestrom för det fantastiska omslaget, tack alla som på olika sätt bidragit till boken. Tack  @susanna.elfors och @sidkvist med @tagsemester.nu som är så roliga att samarbeta med. Tack älskade @maude.froberg för samtalet och @ulf.westerberg för allt.

Alla ni som också vill ha boken, gå gärna in på Adlibris och beställ. Signatur ordnar vi sedan. Puss och tack igen❤️

#rivieraninomräckhåll #tågsemester #releaseparty

Maria Unde Westerberg och Susanna Elfors från Tågsemester.nu
Maria Unde Westerberg och Susanna Elfors från Tågsemester.nu

 

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *