Vilket releaseparty!

I måndags hade vi releaseparty i Gamla stans bokhandel för vår bok Rivieran inom räckhåll. Det var alldeles underbart, svettigt och knökfullt hela kvällen, tack alla ni som kunde komma?!

Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg med bokvinnaren Micael Lindholm
Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg med bokvinnaren Micael Lindholm

Jag och @kristina.svennsson är väldigt rörda och barnsligt glada. Helena och @gamlastansbokhandel slog försäljningsrekord, bubblet tog slut och bäst av allt, ni verkar alla gilla boken, på riktigt.

Förstås tänker vi, som bara gjort det ni och många önskat sig efter blogginlägget i februari, fortsatt dela med oss av de tips och upplevelser vi under åren fått av andra om Rivieran. I rekordfart dessutom, med beslut 19 mars att samla allt vi redan hade, snabb tågluff och en hel bokproduktion via mikroförlag för att ha den klar inför sommaren. Och vi lyckades! 

Grattis @micael,lindholm en av vinnarna av boken som också kunde komma på festen. Tack @anna.gunnestrom för det fantastiska omslaget, tack alla som på olika sätt bidragit till boken. Tack  @susanna.elfors och @sidkvist med @tagsemester.nu som är så roliga att samarbeta med. Tack älskade @maude.froberg för samtalet och @ulf.westerberg för allt.

Alla ni som också vill ha boken, gå gärna in på Adlibris och beställ. Signatur ordnar vi sedan. Puss och tack igen❤️

#rivieraninomräckhåll #tågsemester #releaseparty

Maria Unde Westerberg och Susanna Elfors från Tågsemester.nu
Maria Unde Westerberg och Susanna Elfors från Tågsemester.nu

 

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.