Vinn boken Rivieran inom räckhåll!

Trött på corona och längtar bort, hem eller bara efter variation? Just nu kan du vinna boken Rivieran inom räckhåll på TVÅ olika sätt.

Vinn en bok med tidningen Hem&Hyra
Vinn en bok med Hem&Hyra

Det ena, om du liksom 600000 andra hushåll får Hyresgästföreningens tidning Hem & Hyra i brevlådan den här veckan, och deltar i deras ”Vinn en bok”. De har gjort en stor, superfin artikel om oss och lottar ut tre (3) böcker (tusen tusen tack Marie Häggström och Susanna Skarrie!).

Rivieran inom räckhåll på stranden foto Maria Unde Westerberg
Rivieran inom räckhåll på stranden foto Maria Unde Westerberg

Det andra är att tävla i vår egen utlottning den här helgen. Vad längtar du efter? Vad drömmer du om att göra, åka eller äta allra mest? Berätta i en kommentar eller i dina egna kanaler och tagga med #rivieraninomräckhåll senast på SÖNDAG. Vill du får du gärna rekommendera vår sida här på Facebook, nätbokhandeln eller genom att sprida ordet om vår bok på annat sätt också. Mest smittande längtan vinner och vi har minst två ex vi gärna lottar ut.
Allé allé??!
#rivieraninomräckhåll #hemhyra #tågsemester

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad! 

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.