Bokrea OCH nya bokprat!

Fynda böcker fram till 5 mars och varmt välkommen till Byskolan i Stavsnäs den 9 mars plus till Lidingö stadsbibliotek den 30 mars.

Affisch föredrag Stavsnäs by den 9 mars 23

Ta med en vän och kom på bokprat! Det första blir på Byskolan i Stavsnäs by den 9 mars kl 19, arrangerat av Djurö Stavsnäs kulturförening. Då ska jag berätta om många fina stopp längs vägen med tåg genom Europa, om mina smultronställen på Rivieran och hemliga pärlor i Languedoc. Plus en massa praktiska tips, både när man tar tåget och trevliga ställen för mat och marknader. Anmälan senast 6 mars till anmälan@djurokultur.se Buss 433/434 till Stavsnäs by och gå 300 meter till gamla byskolan.

Nästa föredrag blir på Lidingö Stadsbibliotek den 30 mars klockan 18, i samarbete med Ett hållbart Lidingö. De träffade jag ju även i somras och ser mycket fram emot att samverka med igen. Anmäl till oss på förlaget så länge på info@withinreach.se. Uppdaterad anmälningsadress kommer så snart vi fått den.

Bokrean då? Just nu kan du fynda bägge böckerna här på vår hemsida till pangpriset 140 kronor för Languedoc och bara 120 kronor för Rivieraboken, så långt lagret räcker. Frakt tillkommer med 49 kronor i Sverige, cirka 65 till Frankrike.

Passa på den här veckan, som present till fler som behöver inspiration om södra Frankrike eller till dig själv att ha till hands, både här och där. Glöm inte att berätta vem jag ska signera varje bok till💕

Och du vet väl att det just nu är kampanj och 10% rabatt på alla Interrailpass? Kampanjen håller på till 15 mars och gäller hos alla som säljer Interrail, men allra billigast på interrail.eu. Där kan du också beställa de flesta platsbiljetterna och ett hett tips är att vara snabb om ni tänkte åka ut i sommar. Platserna på nattåg och populära snabbtåg tar slut snabbare än man kan tro.

Hoppas vi ses på något av bokpraten, välkommen!

Bisous, Maria

#languedocinomräckhåll #rivieraninomräckhåll #bokrea #bokprat #languedoc #occitanie #paysdoc #payscathar #southoffrance #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.