Fantastiska releaser i Béziers och Nice

Vilka fantastiska resleasefester för resehandboken Languedoc inom räckhåll det blev, hos Karin och Maffe Kloo i Béziers och på stranden i Nice! Tusen tack allihop som kom och bidrog till underbart rolig stämning och härliga kvällar.

Underbara dagar runt boksläppet av min nya Languedoc inom räckhåll! Jag är så lyckligt lottad att dessutom ha kunnat dela allt roligt med en stor och brokig skara människor under flera dagar.

Terrassen och nya baren hos @karinkloo och Maffe  @klooluthier var magisk, vinerna från @lamaisonhansby och @domainebrescou ljuvligt svala och goda.
Så många gamla och nya vänner som tagit sig dit, inklusive nästan hela ligan med svenskägda B&B och självklart några fina hundar.
 
Ett par dagar senare hade vi AW på stranden i Nice med @rivieraklubben och en massa roliga vänner. Ingen av oss kom ihåg att ta bilder från stranden, men några från den underbara middagen och även nästa kväll, med livejazz på Cave Romagnan.

Perfekt inledning på sommaren och alla nya äventyr som väntar☀️Tack alla kära vänner som var med och gjorde allt så himla bra🎉 Och särskilt tack till dig min älskade Ulf Westerberg, med dig är allt möjligt❤️

Maria och Ulf på releasen i Béziers
Maria och Ulf på releasen i Béziers

Till alla som väntar i Sverige: Varmt välkomna den 16 juni i Gamla stans bokhandel, när jag och @perjandersson ska prata tåg och resor mellan kl 17-20.

Nu väg upp genom Europa, kan meddela att lavendeln har börjat blomma i Provence💜

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.