Bästa servitrisen på Domaine Rabiega

Våra vänner på Domaine Rabiega öppnar snart även fine dining för alla och i sommar har de världens finaste servitris: vår Frida!

Idag är det mors dag och alla de underbara döttrarna grattade via FaceTime imorse❤️. Den yngsta @fridawesterberg har en glugg i Lundastudierna och har sitt livs äventyr med sommarjobb på vår favoritvingård Domaine Rabiega. I helgen var vi och hälsade på.


Att få börja med lunch på hennes torg i stan där hon bor, därefter vinprovning på gården och sedan titta in i hennes vardag var en ynnest.


Vi var dessutom inbjudna till middag i fine diningrestaurangen som öppnar senare i sommar, där hela teamet i köket och runt om kommer från två- och trestjärniga krogar. Alla vi (ganska bortskämda) gäster var helt eniga om att de smaker vi fick uppleva absolut håller den klass dit de alla strävar med Rabiega.

Därtill serverade av den finaste servitrisen av alla, Frida. Att alla de andra gästerna också tyckte hon var världens bästa servitris, då knep det lite extra i mammahjärtat.


Rummen, sängarna och frukosten som alltid i toppklass. Här på Domaine Rabiegas hemsida kan du boka din vistelse, konferens eller kanske vinplockarhelg vid skörden?

Fantastiskt dygn, tusen tack Frida och alla inblandade❤️.

PS. Här kan du anmäl dig till releaserna av @languedocinomrackhall den 2 och 16 juni och här kan du beställa boken. Blir också en AW på stranden i Nice den 3 juni🥂 och bokprat med Ett hållbart Lidingö den 20 juni.

Välkommen!

#rivieraninomräckhåll #languedocinomräckhåll #languedoc #languedocroussillon #occitanie #skandoc #skandinaverilanguedoc #svenskarilanguedoc #southoffrance #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.