Nya roliga uppdrag igång!

När allt annat stänger ner, då ökar jag takten istället. Med nytt uppdrag dels på en just nu mycket aktuell myndighet, dels med bolag i gamla branschen. Dessutom superroligt återkommande jobb som skribent åt franska vingården Escapat.com Så himla kul med kollegor och utmanande problem att lösa igen.

Jodå, att skriva bok var en nöt att knäcka det med, och Kristina är en utmärkt kollega. Men nu är det dags att göra ännu mer nytta. Roligast  är att två av tre uppdrag kom för att jag faktiskt bad om hjälp att hitta dem. Från helt andra håll och oväntat spännande saker jag inte hade hittat på egen hand. Ropa alltså i skogen och du får svar!

Första knäcket för Escapat handlar om den gamla romerska akvedukten Pont du Gard, som vi precis hann besöka innan vi åkte hem. Grymt imponerande byggnadskonst, som ännu gör nytta där i trakterna.

https://www.facebook.com/maria.undewesterberg/videos/3103183583059599/

Vad tycker du jag ska skriva om i Languedoc-Roussillon? Berätta!

Allé, allée, nu kör vi igen??
#escapatmagazine #nyauppdrag #istormensöga

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.