Om Languedocboken i Allt om Resor

Tack för fina ord i Allt. om Resor!

Sommarrnumret av Allt om Resor
Sommarnumret av Allt om Resor

I sommarnumret av Expressen och GTs resebilaga Allt om Resor hittade vi en jättefin notis om Languedoc inom räckhåll. ”Svårt att säga emot” att det är Frankrike på riktigt, sedan både trevligt och användbart.

Särskilt det senare gläder oss särskilt. Att ge inspiration och praktiska tips som används är ju precis man vill med en resehandbok. Tack igen!

OM Languedocboken i Allt om Resor
Om Languedocboken i Allt om Resor

Vill du också ha boken, eller kanske den första i serien, om Rivieran? Beställ här, så kommer den inom några dagar!

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.