4 av 5 i betyg av BTJ för Languedoc inom räckhåll!

Fantastisk recension i BTJ-häftet med 4 av 5 i betyg! Det är stort och vi är väldigt, väldigt glada. Både för det, den superfina notisen i @alltomresor och att det är fler på gång. Hur allt liksom tar fart igen, som ett resultat av hårt arbete före sommaren, tack!

Recension BTJ 4 av 5
Recension BTJ med betyg 4 av 5!

Betyder betyg då så himla mycket? Ja, att läsarna gillar boken är förstås det allra viktigaste och så fantastiskt roligt att få resons och glada tillrop om. Men att Languedoc inom räckhåll omnämns i en stora resetidning gör att den når en större läsekrets. Att boken sedan fått 4 av 5 i betyg från Bibliotekstjänst, BTJ, det är den viktigaste kvalitetsstämpeln av alla. Det innebär nämligen att väldigt många bibliotek köper in den och bäst av allt: att ännu fler kan få inspiration och våga hoppa på tåget!

Maria Unde Westerberg på Snälltåget jpg
Maria Unde Westerberg på Snälltåget

Tusen tack BTJ-häftet och lektör Katarina Tavakol som skriver så här:

”Passionen för tågresandet som en slags kulturform och Frankrike som resmål går inte att ta miste på. Entusiasmen är stor och boken är fylld av vackra foton och trevliga historier.”

Helhetsbetyg: 4 av 5.

Maria med Sverigeperuk och bägge böckerna
Maria med Sverigeperuk och bägge böckerna

Kommer i BTJ-häftet den 6 september. Be ditt bibliotek att köpa in Langudoc inom räckhåll och fråga gärna om de även vill ha författarbesök, jag kommer!

Bon voyage!
Maria

PS. Vill du ha ett eget signerat ex hem? Beställa bägge böckerna här, kommer hem i brevlådan inom några dagar, självklart över hela Europa.

#languedocinomräckhåll #btj #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #paysdocvin #skandoc #skandinaverilanguedoc #svenskarilanguedoc #southoffrance #rivieraninomräckhåll #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.