Releasepartyn bestämda för nya boken

Äntligen, nu har vi bestämt datum för releasepartyn och för boken Languedoc inom räckhåll: Med tåg till ännu fler upplevelser i södra Frankrike. Du är varmt välkommen!

Välkommen på releaseparty
Snart kan du hålla Languedocboken i din hand

Det allra första släppet blir torsdag den 2 juni på Karin och Maffe Kloos otroligt vackra terrass i Béziers. Anmäl dig till releasen i Béziers här.

Den magiska terrassen hos karin och Maffe Kloo i Béziers
Den magiska terrassen hos karin och Maffe Kloo i Béziers

Om du är i Nice kommer vi ha en AW på stranden Plage Beau Rivage tillsammans med Rivieraklubben fredag den 3 juni kl 18. Anmäl till Rivieklubben eller info@withinreach.se

AW på Beau Rivage i Nice 3 juni🥂
AW med Rivieraklubben på Beau Rivage i Nice 3 juni🥂

I Stockholm kommer det vara torsdag den 16 juni framåt kvällen i Gamla stans bokhandel. Anmäl dig till releasen i Stockholm här.

Välkommen på releaseparty
Välkommen på releaseparty

Den 20 juni blir det också bokprat på Ett hållbart Lidingö, 17-19 i Kaptensstugan vid Kyrkviken. Anmäl dig till det här!

Anmäl dig nu och ta med alla dina vänner, så att vi vet att de goda Languedocvinerna från La Maison Hansby och Brescou räcker!

Varmt välkommen❤️

Vill du förbeställa signerade ex av boken? Klicka på länken här.så kommer den med post hem i brevlådan i mitten av juni

#languedocinomräckhåll #releasefest #languedoc #languedocroussillon #occitanie #skandoc #skandinaverilanguedoc #svenskarilanguedoc #southoffrance #tågtillmedelhavet #medelhavet #rivieraninomräckhåll #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Ett svar på ”Releasepartyn bestämda för nya boken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.