Ta tåget till Languedoc den 8 oktober

Stor artikel om Languedoc i senaste numret av @rivieraklubbens tidning Rivieranytt! Fina Camilla och Dan från @villa_fondanten på omslaget och om många fler i texten, som @karinkloo @labellevueneffies och @docdorlanguedoc62
Under svenskträffen den 8 oktober på @domaine_brescou i Alignan-du-Vent anordnas av @rivieraklubben som berättar om sitt stora utbud och service för alla svenskar i Frankrike. Prova gårdens viner, lokala produkter, mingla och lyssna till superintressanta föreläsningar.
Sveriges ambassadör i Frankrike Håkan Åkesson kommer, @larsnaslund_ med bloggen Franska fönster är där och Yvonne Tenninge från @labellevueneffies tipsar inför söndagens stora antikmarknad i Pézenas. Gårdens ägare Arne Wennberg och vinmakaren @larstorstenson berättar om vinerna och årets skörd. Även @marremam är med och berättar om möten runt arbetet med Languedocboken.
Allt är gratis men anmäl genast till @rivieraklubben platserna börjar visst ta slut🌻.
Ta tåget till Béziers och buss till Pézenas. Därifrån taxi till Alignan-du-Vent. Eller samåk med era kompisar, kom!
Välkomna allihop!

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.