Tidningen Vagabond om Rivieran inom räckhåll

Vagabond om Rivieran inom räckhåll Maria Unde Westerberg
Vagabond om Rivieran inom räckhåll

Tåg till Rivieran: tidningen Vagabond har skrivit en jättefin notis om Rivieran inom räckhåll i nummer 10, 2019.

Det firar vi med kampanjpris, så in och beställ boken genast på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Bästa julklappen till både dig, släkten och som present till tågälskaren, rivierabon och alla kollegorna på jobbet. 

Så här skriver Vagabond i sitt senaste nummer, tusen tack särskilt till tågredaktören Per J Andersson som uppmuntrar oss att fortsätta:

Guide – Tåg till Rivieran
”Medelhavet är inte utom räckhåll för dig som föredrar tåget framför flyget. Det är budskapet i nya guideboken Rivieran inom räckhåll av Maria Unde Westerberg och Kristina Svensson. Det är en liten, kompakt och väldigt informativ guide till såväl franska rivierans guldkorn som ställen att göra stopp på längs rälsen norrifrån. Dessutom tips på olika resvägar med tåg och knep och knåp för att förverkliga drömmen om att göra som konstnärer, fotomodeller och jetsetfolk för hundra år sedan: ta tåget till Rivieran.”


Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Tack för att ni hänger med oss!

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet. 

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!#rivieraninomräckhåll #vagabond #tågsemester

 

Vagabond logotype
Vagabond logotype

 

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.