Maria i Vagabondpodden om att ta tåget i Europa

Maria, Anton och Per J efter poddinspelning med Vagabond
Maria, Anton och Per J efter poddinspelning med Vagabond

Avsnittet om hur man tar tåget ut i Europa ligger ute på Vagabonds resepodd. Mm nattåg, om interrail, favoritsträckorna och massor av handfasta tips. Välkommen in och lyssna på Maria och @antontrollback som pratar tåg med @perjandersson under nästan en timme.

Ett superinspirerande samtal om att ta tåget ut i Europa, med @perjandersson och branschkollegan @antontrollback från Allaboard. Som gäster i podden Resor med Vagabond pratade vi om hur det kan bli efter pandemin, om nattåg i Europa, om utvecklingen av nya linjer i Europa och förstås om våra favoritsträckor.

Särskilt kul också att kreativa @clarionstockholm där jag haft så många roliga konferenser, gjort om ett av mötessrummen till poddstudio!

Här hittar du länken till detta avsnitt av podden Resor med Vagabond.

Vill du ha mer podd? Maria har varit med i podden förut, i premiäravsnittet. Välkommen tillbaka hit och lyssna när Maria pratar om Rivieran inom räckhåll här

#rivieraninomräckhåll #tidningenvagabond. #podd #europarunt #resamedhund #resamedbarn #resamedvänner #tågsemester #togrejser #tågluff #interrail 

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.