Maria i Vagabondpodden om att ta tåget i Europa

Maria, Anton och Per J efter poddinspelning med Vagabond
Maria, Anton och Per J efter poddinspelning med Vagabond

Avsnittet om hur man tar tåget ut i Europa ligger ute på Vagabonds resepodd. Mm nattåg, om interrail, favoritsträckorna och massor av handfasta tips. Välkommen in och lyssna på Maria och @antontrollback som pratar tåg med @perjandersson under nästan en timme.

Ett superinspirerande samtal om att ta tåget ut i Europa, med @perjandersson och branschkollegan @antontrollback från Allaboard. Som gäster i podden Resor med Vagabond pratade vi om hur det kan bli efter pandemin, om nattåg i Europa, om utvecklingen av nya linjer i Europa och förstås om våra favoritsträckor.

Särskilt kul också att kreativa @clarionstockholm där jag haft så många roliga konferenser, gjort om ett av mötessrummen till poddstudio!

Här hittar du länken till detta avsnitt av podden Resor med Vagabond.

Vill du ha mer podd? Maria har varit med i podden förut, i premiäravsnittet. Välkommen tillbaka hit och lyssna när Maria pratar om Rivieran inom räckhåll här

#rivieraninomräckhåll #tidningenvagabond. #podd #europarunt #resamedhund #resamedbarn #resamedvänner #tågsemester #togrejser #tågluff #interrail 

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *