Bokprat på Lidingöbibblan 30 mars

Nytt bokprat nästa vecka! Välkommen till @lidingobibblan nästa torsdag den 30 mars klockan 18. Då ska @marremam berätta både om de bästa vägarna ner, tricksen för att boka biljetterna och om fina stopp längs Medelhavet.

Maria på Lidingöbibblan den 30 mars kl 18, kom!
Maria på Lidingöbibblan den 30 mars kl 18, kom!

Kvällen arrangeras i samarbete med @etthallbartlidingo är helt gratis och ingen föranmälan krävs. Böcker kommer förstås finnas att köpa på plats.
Välkommen🚂🌱

Maria i Nîmes foto Kristina Svensson

#rivieraninomräckhåll #languedocinomräckhåll #italieninomräckhåll #lidingöbibblan #etthållbartlidingö #franskarivieran #ilovenice #frenchriviera #rivieran #cotedazur #southoffrance #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.