Tågprat med Ett hållbart Lidingö

Igår hade jag äran att få prata tåg, Frankrike och resande med Ett hållbart Lidingö, i fina Kaptensstugan vid Lidingö kyrka. Så många fina möten och samtal det blev och en hela liten film som Ingrid Hesser så snyggt satte ihop!
Tusen tack och bon voyage allihop!
AW på Ett hållbart Lidingö
AW på Ett hållbart Lidingö

PS. Vet du nånstans där jag också borde ha tåg- och bokprat? Hör av dig till info@withinreach.se eller be bokhandeln, caféet eller organisationen att boka direkt själva!

#languedocinomräckhåll #rivieraninomräckhåll #italieninomräckhåll  #franskarivieran #frenchriviera #rivieran #cotedazur #languedoc #languedocroussillon #occitanie #paysdoc #southoffrance #italieninomräckhåll #tågtillmedelhavet #medelhavet #tågsemester #togrejser #interrail #nattåg

Skriv upp dig på nyhetsbrevet!

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #languedocinomräckhåll och #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Här kan du beställa dina signerade ex av böckerna Languedoc inom räckhåll och Rivieran inom räckhåll. De finns självklart också att köpa på också Bokus, Adlibris eller i din lokala bokhandel. Plus att låna på många bibliotek, be dem gärna köpa in annars!

Bon voyage?

Författare: Maria Unde Westerberg

Maria här, som gör vad jag kan för att sprida sol och en fläkt av både tåglivet och det franska till fler. På den här bloggen samlar jag saker från olika delar av det jag gör, med målet att få flera att våga lite mer. Till exempel att hoppa på tåget, bokstavligt och bildligt. Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.