Tack #WeStart incubator och Google Digitalakademin för fantastiska veckor!

Tusen tack @GoogleSverige och @GoogleDigitalakademin som lät mig vara med i första omgången av #WeStart incubator for female entrepreneurs. Vilka kvinnor, vilken power och så mycket vi har lärt oss under hösten!

De senaste veckorna har jag varit med om en otroligt spännande resa med inkubatorn #WeStart. Av flera hundra sökande var vi 52 imponerande drivna kvinnor i tidiga startups som valdes ut att utveckla och vässa våra affärer.

Syftet med #WeStart är att ge fler kvinnor bättre möjligheter och verktyg för att starta eget, men också att belysa ojämlikheter som hindrar och begränsar kvinnor att starta företag och att lyckas som entreprenör.

Tanken med inkubatorn har varit att låta oss definiera vår egen framgång istället för att jaga normer för hur entreprenörskap ska se ut – eftersom dessa normer inte alltid är anpassade för oss alla. Coacher, talare och politiker har generöst delat med sig av olika verktyg och inspirerat oss att fortsätta framåt, våga vara ambitiösa och att nå framgång. Vi planerar nu alla hur vi ska bygga vidare på dessa definitioner och insikter för att visa möjligheterna till nya entreprenörskapsnormer som är mer inkluderande.

Tillsammans med alla dessa smarta människor har jag vridit och putsat på mitt varför och vad mitt eget företag ska bidra med till världen. Exakt hur, det är fortfarande luddigt, men i grunden handlar det om att få fler, särskilt kvinnor, att våga mer för att ha ett roligt och hållbart liv. Som att ta tåget, bokstavligt genom Europa, men också genom att hoppa på nya utmaningar i jobbet och i livet som helhet. Med ny bok, med coachning, föreläsningar och fortsatt omväxlande konsultuppdrag. Just nu har jag lärt mig allt om sjukhusbibliotek. Vad kan jag bistå dig med?

Anna Wikland från Google Sverige tackar alla powerkvinnor som deltagit i första omgången av #WeStart
Anna Wikland från Google Sverige tackar alla powerkvinnor som deltagit i första omgången av #WeStart

Förra veckan firade vi avslutningen på programmet, som av en slump på Female Founders day. Tusen tack @sara.thulesius @Emelie.Paulsson och @anna.wikland på Google och alla andra #westarters för fantastiska veckor av lärdomar, nyfikenhet, allvar och skratt!

Hela Westartgänget ihop
Hela Westartgänget ihop

Sist men inte minst – #WeStart inkubator startar igen till våren, rekommenderas mycket varmt till alla er som är på väg att ta steget.

Vad vill du ha mer av i ditt liv? Hur kan jag bistå dig? Välkommen att boka en kvarts gratis coachning här. Allt ligger inom räckhåll och jag VET att du också kan VÅGA <3.

Välkommen att hänga med i olika sociala kanaler och på bloggen. Jag kommer kommer dela med mig av både toppar och dalar, i mina kanaler och även via Grow With Google Success Stories längre fram.

Välkommen in på bloggen och låt dig inspireras här. Mest av resor med tåg, men mycket mer är på gång. Skriver du dessutom upp dig på nyhetsbrevet kommer mer inspiration om hur du kan ta tåget i din mejlbox lite då och då. Plus möjlighet att vinna en bok, varje månad

@google @google_sverige @google_digitalakademin @Business&Dreams @Freja-Kvinnor @Internetstiftelsen @Entreprenörskapsforum.

#WeStart #google #googledigtalakademin #withinreach #inomräckhåll #femalefounders #redifiningsuccess #resor #tågresor

Köp boken Rivieran inom räckhåll

Boken ”Rivieran inom räckhåll” kan du beställa på Bokus, Adlibris eller i din bokhandel. Till dig själv eller som present till tågälskaren, rivierabon och bästa kollegorna på jobbet.  Eller låna på biblioteket, finns på nästan alla bibblor i Sverige men även i Finland, Norge och Danmark.

Fortsätt gilla, kommentera och dela våra sidor vidare, på Facebook och Instagram eller på #rivieraninomräckhåll. Prenumera gärna på nyheter och tips, vi lottar ut ett ex av boken varje månad!


Tack för att ni hänger med oss! Hur ser dina drömmar ut idag?  

Författare: Maria Unde Westerberg

Behöver du hjälp att bestämma rutt till din tågsemester? Boka biljetterna? Eller kanske skapa samma positiva laddning på jobbet som när vi ska ut och resa? Jag hjälper er att skapa hållbar impact och upplevelser över förväntan, välkommen att höra av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *